”Spisesteder i Cahors og omegn” er den første
danske guide til restauranter i Cahorsregionen
i Sydfrankrig. Bogen giver områdets mange
danske besøgende enestående insidertips
til de gode lokale spisesteder.
Nu kan de mange tusinde danskere, der hvert
år valfarter til Cahors og omegn, endelig få
gode insidertips til fantastiske lokale
spisesteder. Autentiske restauranter, hvor
områdets franskmænd selv spiser, og som turister
normalt ikke har en chance for at kende.
For som bogen bekræfter gemmer mange af de
bedste spisesteder sig jo ofte i små sidegader
eller langt ude på landet.
”Spisesteder i Cahors og omegn” udmærker sig
ved at anmelde de mere ydmyge og prisvenlige
restauranter, hvor kvaliteten ikke desto mindre
er i top. Restauranter, hvor man ganske enkelt
spiser godt og samtidig til en fornuftig pris.
Og hvor restauratørerne udfolder det solide
traditionelle køkken, og det regionale særpræg
kan smages. For Cahors og omegn er et sandt
spisekammer, hvor ikke mindst departementerne
Lot og Tarn et Garonne bugner af udsøgte
råvarer og velsmagende kvalitetsprodukter.
”Spisesteder i Cahors og omegn” er skrevet
af Kristen Sandahl, der er lektor i fransk.
Forfatterens kendskab til de beskrevne
spisesteder stammer fra mange års ophold
i området og fra uvurderlige tips fra lokale
bekendte. Anmeldelserne af spisestederne
krydres med sansende iagttagelser af natur-
omgivelserne og engagerede kulturhistoriske
fortællinger.
Med guiden i hånden får læseren altså et godt
indblik i den autentiske franske madkultur – og
rig mulighed for at smage på den selv.
Bon appétit!